Dit zijn de belangrijkste Corona-afspraken bij KCR

Voor iedereen die van plan is om naar KCR te komen, is onderstaande tekst zeer belangrijk om vooraf door te lezen. Hieronder staan op hoofdlijn de afspraken om binnen de geldende Covid-19 regels te kunnen sporten. I.v.m. de nieuwe maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus moeten we terugvallen op de regels voor de zomervakantie. We verzoeken iedereen rekening te houden met het volgende:

• Alle ingeplande (oefen)wedstrijden vervallen tot nader orde vanaf vanavond 22:00 uur.
  • Deze week kan buiten worden getraind door alle ploegen tot en met de A, conform het huidige trainingsschema.
  • Volgende week is er in verband met de herfstvakantie geen trainen.
  • In de week na herfstvakantie worden de zaaltrainingen tot en met de A gestart. Het trainingsschema en de ingangsdatum worden binnenkort gepubliceerd.
  • Vanaf zaterdag 31 oktober zullen voor de periode dat er geen competitiewedstrijden plaatsvinden op iedere zaterdag clinics gepland worden. Hierover komt later meer informatie.
  • Zowel het clubhuis als de kleedkamers zijn tot nader orde gesloten.

Algemeen:

• Bij klachten, blijf thuis
  • Desinfecteer je handen
  • Houd je aan de looplijnen
  • Denk aan 1,5 m afstand
  • Iedere bezoeker registreert zich via de QR.
  • De kantine is gesloten.
  • Rondom de velden wordt door iedereen 1,5 meter afstand gehouden.
  • Volg de aanwijzingen van de Corona-coördinator op

Overige informatie omtrent gebruik sportpark:

Fietsenstalling

Fietsen, scooters etc. mogen alleen gestald worden in de stalling aan het begin van het sportpark.

Entree

Het sportpark is niet toegankelijk voor ouders. Kinderen worden bij de entree afgegeven en opgehaald, conform loodlijnen.

Looprichting

Er zullen rondom het clubhuis looplijnen worden gecreëerd. Hou je hier strikt aan.

Kleedruimtes

Kleedruimtes zijn gesloten. Toiletbezoek voor sporters is mogelijk.

Protocol

KCR heeft op basis van de geldende regels een protocol om te sporten in Corona-tijd opgesteld. Dit protocol wordt bij wijzigingen vanuit de regelgeving aangepast en opnieuw gepubliceerd. De laatste versie vind je hier.

Wij danken een ieder voor zijn of haar medewerking.

Bestuur KCR

Oude nieuwsberichten