150 nieuwe ballen en ander korfbalmateriaal – verloting van 30 oude ballen

25 augustus 2021 | Nieuws, Technische Commissie

De trainingen zijn weer begonnen en dat kan alleen als we gebruik kunnen maken van goed materiaal. Eind vorig seizoen zijn al 2 tsjoeks en 4 schutterskorven gekocht en voor het nieuwe seizoen is al het materiaal door Jos en Bert gecontroleerd. We bestaan ondertussen 10 jaar en dat betekent dat er veel materiaal aan vervanging toe was. Naast 150 ballen zijn ook 17 palen, 18 voetplaten, een materiaalkar en 3 ballenkarren aangeschaft.

Alle teams hebben 4 nieuwe oranje-witte ballen tot hun beschikking die geschikt zijn voor zowel veld als zaal. Ook heeft ieder team nog 1 of 2 geel blauwe ballen in hun ballenhok. Mocht je een keertje met alleen geel-blauwe ballen willen trainen staan er 2 ballenkarren waar deze kunnen worden geleend. 

Met het vervangen van de ballen hebben we nog een enkel 3-tje, en een groter aantal 4-tjes en 5-jes over die nog prima gebruikt kunnen worden om thuis een balletje meet te gooien. Deze zullen worden verloot onder onze leden. Als je mee wilt doe met de verloting stuur dan een mailtje met je wens voor een 3-tje, 4-tje of 5-je naar KCRkorfbaltc@gmail.com. Dit kan tot en met 2 september. Op 3 september worden de winnaars bekend gemaakt en kan je de bal op de startdag of dinsdag 7 september ophalen. Winnaars krijgen hierover bericht.

Aan het materiaal zal het niet meer liggen, hopelijk levert dit veel spelplezier en succes op in het aankomende seizoen!

TC KCR