27 januari Calypso Disco

22 januari 2018 | Activiteiten

Komende zaterdag is het dan zover. Een dansende reünie staat ons te wachten. Met gasten die in de jaren ’80, ’90 en ’00 elkaar ontmoetten op de disco’s aan de Kievitsweg. Niet alleen leden van Bolnes en Sagitta kwamen hier, maar ook leden van diverse andere clubs. In de hoogtijdagen was het maandelijks uitverkocht met meer dan 200 gasten. Vanaf de jeugd tot aan het eerste team, iedere maand was er ons leukste feestje en oh, wat keken we er naar uit. De Calypso Disco!!

Inmiddels hebben we veel enthousiaste reacties mogen ontvangen en lijkt het gezellig druk te worden. Nodig vooral nog andere oud-Calypsogangers uit. Er is geen voorverkoop van kaarten, maar het is voor ons wel fijn om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen, dus graag op Facebook via het evenement aangeven of je komt, of interesse hebt. We hebben er zin in!

Uiteraard is het je niet verboden om ook je kleding uit die tijd aan te trekken. Daar ben je vrij in. De DJ’s van toen hebben de skills weer geoefend, de garderobe en barbezetting is als vanouds, de breezers staan koud en de discolampen hangen…. wij zijn er klaar voor.

Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt €10,00.  Hiervoor ontvang je onder meer een welkomstdrankje, je eerste consumptie en diverse hapjes gedurende de hele avond. Het bedrag na verrekening van kosten overblijft, dragen wij als organisatie af als bijdrage voor de inrichting van de nieuwe accommodatie.

Namens de organisatie,
Krista van Nes