8 juni 2018 Bedrijventoernooi KCR

14 april 2018 | Nieuws |

Korfbalvereniging KCR organiseert dit jaar voor de zesde maal het korfbal bedrijventoernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op:

vrijdagavond 8 juni a.s.

Wij nodigen jou en jouw collega’s van harte uit om naast hard werken ook eens sportief met elkaar bezig te zijn.

Locatie:              Terrein korfbalvereniging KCR, Sportlaan 6, Ridderkerk
Datum en tijd: Vrijdag 8 juni 2018. De eerste wedstrijden zullen om 19:00 uur starten.
Eten:                    Voorafgaand aan de wedstrijden kan er weer met z’n allen gegeten worden in het clubhuis. Hiervoor vragen.  wij een bijdrage van €10,- p.p.

Deelname aan alleen het toernooi kost jouw bedrijf of organisatie niets, je dient alleen te zorgen voor een team (minimal 4 heren en 4 dames), teamkleding van het bedrijf en voor veel sportieve inzet en gezelligheid.

Als je geen compleet team kan maken, is dat geen probleem. Geef dan even door hoeveel dames en/of heren je wel hebt. Dan kunnen we misschien bedrijven combineren/samenvoegen.

Inschrijven voor dit enorm gezellige toernooi kan door het versturen van een e-mail naar:

bedrijventoernooi@kcrkorfbal.nl.

Inschrijven kan tot 15 mei. Hierbij graag vermelden of jullie van te voren komen eten, en zo ja, met hoeveel personen.

We kijken uit naar jouw inschrijving!

Namens de organisatie,
Marcel Molenaar, Leo Klok