Aan de schoonmaak

11 augustus 2021 | Nieuws

Een nieuwe frisse start op een mooie en schone accommodatie

De eerste trainingen zijn weer begonnen, oefenwedstrijden staan op de agenda, een Startdag met alle teams thuis en daarna start de competitie. We zijn blij dat we elkaar allemaal weer kunnen zien en ontmoeten bij onze mooie 10-jarige club op onze prachtige accommodatie. Daar zijn we trots op en dat moet ook zo blijven.

Daarom vinden we het belangrijk dat alles er straks weer picobello bij ligt. En dat gaat niet zomaar. Afgelopen weken hebben we beperkt gebruik kunnen maken van de accommodatie. Mede ook doordat de GGD gebruikmaakt van De Wissel. De komende weken gaat daar iets in veranderen.

Kleedkamers

We kunnen o.a. weer enkele kleedkamers gebruiken. Kleedkamer 1 en 2 zijn de komende weken tot waarschijnlijk eind september voor respectievelijk onze dames/meisjes en heren/jongens. We maken gebruik van één boiler, dus een beetje zuinig omgaan met water is wel handig, zodat ook de laatste ploegen van een warme douche kunnen genieten. Als er wedstrijden zijn, dan kunnen tegenstanders gebruik maken van de kleedkamers van Ten Donck. Via Sportservice Ridderkerk hebben we met Ten Donck afspraken kunnen maken voor gebruik van hun kleedkamers. Daar zijn we alle betrokken partijen dankbaar voor.

Schoonmaak

Het clubhuis en de diverse ruimtes en terras verdienen nog wel een opfrisbeurt. Daarom willen op zaterdag 21 augustus een Opschoondag houden.

Als commissie beheer en commissie horeca zouden wij het zeer waarderen als leden en ouders zich spontaan aanmelden voor deze schoonmaakactie. Zodat niet alleen de mensen die het hele jaar al zorgdragen voor de accommodatie ook deze schoonmaakactie in hun eentje gaan uitvoeren.  Alle familieleden, vrienden e.d. meegerekend zijn het zomaar een kleine 2000 mensen met een band met KCR die geregeld ons complex bezoeken. Daar moeten toch wel wat helpende handen tussen zitten?

Waar moet je dan aan denken? Zomaar wat zaken:

Buiten:
Het terrasmeubilair poetsen, de reclameborden laten glimmen, onkruid verwijderen, bezems door de dug-outs halen, het opruimen en schoonmaken van de bergingen, zwerfafval rond de velden prikken, het schoonmaken van de gevel van ons clubhuis.

Binnen:

Vieze vegen op de muren weghalen, de lastig bereikbare hoekjes soppen, tafels en stoelen schoonmaken, stof en spinnenrag op de hoger gelegen balken en kabelgoten verwijderen, ventilatieroosters reinigen, schoonmaak in keuken, bar en opslag.

Een prima gelegenheid om met een groep vrijwilligers het nuttige en aangename te combineren. Graag horen we en verwachten van jullie wie er op zaterdag 21 augustus vanaf 9.30 uur kan meehelpen om alles weer netjes eruit te laten zien. Een paar uurtjes de handen uit de mouwen en dan kan KCR fris het nieuwe seizoen in. Wij zorgen voor de koffie, thee en koek.

Aanmelden kan via beheerenhoreca@kcrkorfbal.nl