Alle info over 2 juli. Schrijf je nu in!

20 juni 2022 | Nieuws

Nog een kleine twee weken en dan is het zover, het jubileumfeest van KCR. Voor het inmiddels 11-jarig bestaan pakt KCR op zaterdag 2 juli groots uit. Hier lees je wat er allemaal staat te wachten en, veel belangrijker, hoe je je moet opgeven als je dat nog niet gedaan hebt. Deze week sluiten namelijk de meeste inschrijvingstermijnen.

Programma voor de jeugd: 

09:30   Start Koppelschiettoernooi D en E

10.00   Funtraining Kangoeroes en F

11:00  Start Koppelschiettoernooi A, B en C

Opgeven voor bovenstaande activiteiten is noodzakelijk en moet uiterlijk vrijdag 24 juni gedaan worden via kernteamtc@kcrkorfbal.nl met daarbij de namen en in welk team je speelt.

Ook activiteiten als schminken en het springkussen ontbreken niet op deze feestelijke dag.

Als de jeugdige leden klaar zijn met sporten en spelen, kan er lekker gegeten worden. Vanuit de club worden namelijk aan alle kinderen poffertjes aangeboden. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur staat er een heuse poffertjeskraam op het terras.

Rond 13.00 uur (richttijd) barst het mix-toernooi los. Inmiddels hebben al 13 teams zich aangemeld. De organisatie hiervan is in de vertrouwde handen van Edwin en Angelique. Aanmelden van een team kan nog steeds via epijl1@chello.nl.

Daarna is het tijd voor feest. Er wordt een buffet gepresenteerd waarbij voor ieder wat wils klaar zal staan.  Ook bereidt de cateraar ter plekke nog gerechten op het vuur. Deze maaltijd wordt door KCR aangeboden aan alle leden vanaf 16 jaar, vrijwilligers en sponsors als dank voor de inzet en steun in ons eerste decennium. Partners zijn ook van harte welkom.

Ook hier geldt dat op vrijdag 24 juni de inschrijftermijn sluit. Aanmelden (met vermelding van namen) via voorzitter@kcrkorfbal.nl. Drankjes op deze avond zijn voor eigen rekening.

Voor het entertainment deze avond heeft KCR de zanger Javi Escalera vast weten te leggen. Javi trakteert ons deze avond op bekende en feestelijke Spaanse en Latin hits, gecombineerd met gezellige Nederlandstalige en Engelstalige nummers. Vergeet zeker je dansschoentjes niet mee te nemen voor deze avond, want stilzitten is er niet bij op 2 juli.

Voor de aanwezige kinderen is de poffertjeskraam dan inmiddels afgelost door een patatkar waar frites en snacks gehaald kunnen worden.

Rond een uur of tien neemt onze ‘huis-DJ’ het in het clubhuis over, met een voortzetting voor de oudere jeugd en jongvolwassenen. Bij lekker zomerweer kan je na het buffet natuurlijk ook gewoon buiten blijven hangen en eventueel onder de tenten op ons terras gezellig naborrelen.

Deelnemen aan één van de aangeboden activiteiten? Het enige wat je hoeft te doen is aanmelden, KCR doet de rest. Wees er op tijd bij, deze dag mag je niet missen.

Het bestuur