Beer, Barbecue and Questions

22 februari 2018 | Activiteiten

Hi all,

Voetbal, bier en een goede burger! What else you gonna do on a Saturday? Het clubhuis van KCR wordt zaterdag 3 maart weer omgetoverd in een echte Engelse pub. Sport op meerdere schermen. Burgers en sausages buiten op de barbecue. Diverse soorten fingerfood. Petje op, petje af pubquiz. En, uiteraard, diverse Britse bieren om de dorst te lessen. Wanna play darts? No problem! Kortom, the real English pub experience! Daarnaast zorgen wij voor sfeervolle muziek en diverse zaken om de sfeer te verhogen.

Om 15.00 uur, Nederlandse tijd, openen de deuren. Als entree vragen we 15 euro. Dit is inclusief de barbecue, hapjes, het genieten van enkele bijzondere bieren, deelname aan de quizzen (met prijzen!) en andere extra’s. Vanwege de inkoop van het bier en het eten is van tevoren aanmelden zeer gewenst. Dat maakt het voor ons een stuk makkelijker. Graag ook zo spoedig mogelijk. Opgeven kan door een mail te sturen naar bbq@kcrkorfbal.nl (Beer, Barbecue and Questions).

Gezien speeltijden van sommige teams starten we wat later in de middag met de spelelementen van deze middag. Geen (buitenlands) bierliefhebber? Voor jou hebben we extra lekkere alternatieven!

Zonder inschrijving ben je zaterdag 3 maart uiteraard ook van harte welkom. We kunnen dan alleen niet garanderen of er nog een burger voor je op de barbecue ligt.

Aarzel niet en meld je direct aan via bbq@kcrkorfbal.nl. Want zoals gezegd: What else you gonna do on a Saturday?

Cheers,
Martijn en Vincent