Belangrijk: corona-regels vanaf 22 augustus

28 augustus 2020 | Corona

Voor iedereen die van plan is om vanaf zaterdag 22 augustus naar KCR te komen, is onderstaande tekst zeer belangrijk om vooraf door te lezen. Aanvullend op de al geldende Covid-19 regels op ons complex (link onderaan) verzoeken wij iedereen rekening te houden met het volgende:

Fietsenstalling
Vanaf komende zaterdag mogen fietsen, scooters etc. alleen gestald worden in de stalling aan het begin van het sportpark.

Entree
Bij het betreden van het terrein moet je je handen reinigen. Het verzoek is om dit gedurende je verblijf regelmatig te doen. Zodra je het clubhuis betreedt zal worden gevraagd om je gegevens. Dit zijn we verplicht op dagen met zoveel bezoekers. We rekenen op je medewerking.

Looprichting
Er zullen rondom het clubhuis looplijnen worden gecreëerd. Hou je hier strikt aan. Je zult merken dat de hoofdingang gesloten is van buitenaf. Dit is wel de uitgang na toiletbezoek. De lange gang vanaf het terras (tussen keuken en sporthal) is eenrichtingsverkeer richting toiletten en kleedkamers.

De eerste openslaande terrasdeur is een ingang voor het clubhuis. Hierna kun je bestellen aan de bar. Wanneer je drankjes bestelt, kun je met je bestelling door de tweede openslaande terrasdeur naar buiten. Wanneer je eten besteld hebt, kun je plaatsnemen in onze ‘wachthoek’. Dat is het gedeelte aan de kopse kant van de bar, de ‘discovloer’. Wanneer je bestelling klaar is, kun je door de zijdeur naar buiten. (Dit is alleen een uitgang).

De tafels en stoelen in het clubhuis worden zaterdag overdag niet gebruikt. Het clubhuis is dan alleen voor verkoop van eten en drinken geopend.

Terras
Wanneer je iets eet of drinkt moet dat buiten op het terras zittend genuttigd worden. We breiden het terras zoveel mogelijk uit, zonder de looplijnen te storen. Er mag in geen geval met meubilair worden geschoven. Aan een picknicktafel mogen maximaal 4 personen plaatsnemen.

Minder glaswerk
Op enkele speciaalbieren na zal bier komende zaterdag vooral in plastic bekers worden getapt. De koffie wordt in karton geschonken. Buiten zullen kratten en dienbladen worden neergezet waar lege flesjes en glazen neergezet kunnen worden.

Paraplu
Ondanks dat er weinig regen opgegeven wordt, weet je het nooit in Nederland. Wellicht is het handig om een paraplu mee te nemen.

De al geldende regels kun je hier lezen