Benefiet diner party KCR

10 april 2018 | Acties, Nieuwbouw, Nieuws |

Een avond die u niet mag missen

Donderdag 12 april 2018  |  van 18.30  tot 00.00 uur
Koningsplein, Ridderkerk | Theater het Plein
Op donderdag 12 april vindt een bijzondere avond plaats voor het zakelijke netwerk van KCR. Zoals u wellicht weet is er geld nodig voor de inrichting van het nieuwe clubhuis. We hebben een mooie avond georganiseerd met veel live-entertainment, heerlijk eten en een feestelijke ontmoeting met collega sponsors en betrokkenen. Een avond om niet te missen!

HOE ZIET DE AVOND ER UIT?

U kunt na ontvangst met borrel genieten van een heerlijk diner verzorgd door Van der Valk in de sfeervolle theaterzaal, inclusief alle drankjes, Tijdens en na dit diner kunt u genieten van optredens van de Rotterdamse cabaretformatie de Tunes, een van Rotterdams meest succesvolle cabarettrio’s. Bij elke gelegenheid en op elke locatie weten zij ‘in no time’ een intieme theatersfeer te creëren die uniek is om bij te wonen. Ook zanger Guus Bok zal de avond muzikaal opluisteren. Hij staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. De Ridderkerkse zanger maakt aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Pop/Rock muziek. Met zijn band was Guus Bok enkele jaren de vaste huisband bij Fox Sports.

HOE KAN IK KCR HELPEN?

U kunt helpen door onderstaand pakket aan te schaffen voor deze mooie avond. Bij aanschaf van 2 tickets ontvangt u uiteraard toegang tot deze avond, het diner, inclusief alle drankjes.

BENEFIET PARTNER PAKKET
2 tickets + bedrijfsprofilering
Als benefiet partner verschijnt uw bedrijfslogo op de volgende plaatsen:

• in een paginagrote advertentie in de Combinatie; als benefiet partner, samen met andere partners
  • in een e-mailing richting alle deelnemers voorafgaand aan het evenement
  • op tafel-display’s op de avond zelf
  • op projectiescherm op de avond zelf

Dit pakket kost € 295 en wordt na aanmelding als sponsorfactuur naar u verzonden.
Uiteraard kunt u ook losse tickets kopen (a €120 p.p. zonder profilering) om nog extra relaties mee te nemen.

U helpt toch ook? Ontmoet het netwerk van KCR in een feestelijke omgeving. Alvast bedankt namens alle leden.