Bericht van de jeugdcommissie

4 december 2022 | Nieuws

Lieve jongens en meiden,

Hebben jullie al wat geks gezien in het Reyerparc afgelopen dagen? Hmmm het lijkt alsof er een soort kerstportaal staat, maar wat dat precies inhoudt… geen idee. Komen jullie dat ontdekken?
Vrijdag 16 december staat weer een supertoffe activiteit voor jullie gepland: de kersttocht. Op die avond zal het Reyerparc helemaal opgelicht worden met een route van lichtjes dat jullie zal leiden naar de waarheid achter dat gekke portaal!

Wat gaat er dan precies gebeuren?
In groepjes zullen jullie de route door het park lopen en het verhaal meemaken, elke groepje zal begeleidt worden door een ouder (die gaan wij contacteren). Om half 7 vertrekt het eerste groepje en na 10 minuten steeds de volgende, na het lopen van de tocht kunnen jullie weer worden opgehaald. Jullie kunnen je opgeven tot maximaal 11 december, daarna zullen de groepjes ingedeeld worden en horen jullie op 14 december hoelaat en met wie je precies vertrekt. (Ps. wil je graag met een vriendje/vriendinnetje in een groepje? dat kan je opgeven en wie weet kunnen we jullie samen plaatsen… alleen kunnen we dat niet beloven) Alle kinderen uit de FEDC kunnen zich opgeven via jeugdcommissie@kcrkorfbal.nl

Als laatste nog een oproep aan alle ouders: zouden jullie willen helpen met het inzamelen van glazen potjes, hier hebben we er veel van nodig tijdens de tocht. Deze kunnen jullie schoon en zonder label inleveren achter de bar. Hier zullen jullie ons ontzettend mee helpen!
We zien jullie aanmeldingen graag verschijnen tot maximaal 11 december.

Groetjes, de jeugdcommissie