Bericht van de kledingcommissie

11 oktober 2022 | Nieuws

Bericht vanuit de KCR-kledingcommissie:

Alle bestellingen zijn inmiddels vanuit Italië geleverd en liggen momenteel bij de drukker voor de finishing touch (KCR Logo, Naam, Initialen etc)
Wij hopen dat de drukker alle kleding aankomende week kan afmaken zodat wij aanstaande zaterdag, 15 oktober, de kleding kunnen uitleveren.
De kleding kan dan opgehaald & betaald worden tussen 09.15 uur en 09.45 uur, tussen  11.00 uur en 13.00 uur en tussen 16.00 uur en 17.00 uur in het clubhuis.
Tevens zullen wij zaterdag 2 nieuwe artikelen showen! Zo is er is inmiddels een KCR Hoodie aan het assortiment toegevoegd waar er al 40 (!) van zijn besteld.
Van elke maat is vanaf zaterdag een pasmodel aanwezig dus passen maar! Ook zijn er sokken ter beoordeling besteld en is er nog een zoektocht gaande naar zweetbandjes en haarelastiekjes.
Ideeën zijn altijd welkom, dus mailen maar: kleding@kcrkorfbal.nl
Uiteraard kan er zaterdag 15 oktober ook nog worden gepast & besteld vanuit de kledinglijn die er is. Bestelformulieren zullen zaterdag klaarliggen en er zijn ook bestelformulieren gemaakt voor de KCR hoodie.
(€ 32,50 met KCR Logo of Naam en € 39,00 met KCR Logo en Naam)

Zaterdag de 15e zal ook het laatste pasmoment zijn van het veldseizoen. Eind november zullen wij weer een pasmoment plannen en dit communiceren op de KCR website.

Wij zien jullie hopelijk zaterdag de 15e!

 

De kledingcommissie