Bezichtiging nieuwe accommodatie

13 juni 2018 | Nieuwbouw |

Graag even kijken in nieuwe clubhuis? Dat kan! Er zijn twee bezoekmomenten gepland.

Zaterdag 16 juni om 11.00 uur en maandag 18 juni om 19.30 uur. Architect Arie Aalbers en leden van projectgroep lopen deze sessies mee.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om alvast even een kijkje te nemen in onze nieuwe accommodatie. Natuurlijk, kijken naar buitenaccommodatie en vandaar naar het clubhuis kan altijd. De velden liggen er mooi bij, het terras wordt vanaf augustus aangelegd, de beplanting komt pas later in november.

Na maandag gaat de nieuwbouwaccommodatie op slot tot de oplevering begin september. Dit vooral vanwege diverse bouwtechnische zaken. Dan mag er door derden niet meer binnen worden gelopen. Op zaterdag 8 september gaat het clubhuis in gebruik en is het dus voor iedereen toegankelijk.

Grijp deze unieke kans en kom zaterdag of maandag naar de nieuwe accommodatie.

Verzamelen bij de nieuwbouw. Let op, zaterdag is het erg druk op de parkeerplaats van het  Reijerpark i.v.m. activiteiten bij SV Slikkerveer.

Jos de Vos en Joost Meerkerk