Clubhuis mag weer open

27 januari 2022 | Nieuws

Wat een prettig nieuws afgelopen week over de versoepelingen die mogelijk zijn. Iedereen mag weer korfballen en ook nog eens tegen ├ęchte tegenstanders, in plaats van je trainingsmaatjes. En ouders en belangstellenden mogen gewoon weer op de tribune plaatsnemen, onder de voorwaarden die gelden.

Omdat we met het clubhuis onder de horecagelegenheden vallen, mogen ook wij weer open. Zo kan iedereen op zaterdag weer zijn of haar hapje en drankje bestellen en bijpraten. Uiteraard onder de elders op deze website gemelde voorwaarden.

De keuken gaat weer volle bak draaien, met het complete assortiment. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om eens een keer vrijblijvend mee te draaien. Bedenk je nog steeds dat het voor een club met de grootte van KCR uniek is dat we nog zonder verplichte diensten voor ouders werken. Dit is alleen mogelijk als er zich af en toe nieuwe ouders blijven aanmelden. Een kijkje in onze keuken nemen? bardiensten@kcrkorfbal.nl

Laatste vrijdag van de maand
Dit jaar gaan we wat nieuws proberen, namelijk de KCR Weekendstart. Een idee wat al lang in de hoge hoed zat, maar er nu uit tevoorschijn getoverd wordt. Iedere laatste vrijdag van de maand zijn we aan het einde van de middag een paar uurtjes open om het weekend te starten.

Zo kunnen spelers en leden die tot de late zaterdag clubverplichtingen hebben, toch ook even hun relaxmomentje van het weekend pakken. De keuken is niet geopend voor bestelling, maar KCR zorgt voor een nootje en een hapje. Tussen 16:00 uur en 19.00 uur ben je welkom. Dit doen we wel onder de voorwaarden die het RIVM ons stelt. Zonder groen vinkje in de Corona Check app, kun je helaas niet aanschuiven.

Tot vrijdag en/of zaterdag.