Commissie Oliebol zegt: dank je wel !

3 januari 2021 | Acties, Nieuws

Commissie Oliebol zegt: dank je wel !

Gelukkig zijn er in deze sombere Covidtijden ook lichtpuntjes. Zo heeft de inmiddels traditionele oliebollenactie een recordomzet weten te realiseren, eigenlijk een beetje tegen de verwachting in, zo zie je maar weer. Verkocht zijn 2877 oliebollen en 956 appelbeignets, meer dan in welke voorafgaande editie dan ook. De nettowinst zal zo’n 1600,- bedragen, een heerlijk bedrag.

Langs deze weg bedankt de Commissie Oliebol iedereen die een aankoop heeft gedaan: KCR-leden, niet-leden en niet te vergeten een flink aantal sponsoren en andere bedrijven die intekenden op deze actie.

Een aparte en eervolle vermelding voor de mensen die op de afhaal- en bezorgdag spontaan hun medewerking kwamen verlenen. Zo was de aanvoerder van ons eerste al voor 09.00 uur op pad om zijn bollen te bezorgen, ik bedoel maar. Ook vermeldenswaardig: de harde kern van de Commissie meldde zich al vóór 07.00 uur bij bakkerij Voordijk om onze bestelling op te halen.

Opnieuw bedanken we natuurlijk bakkerij Voordijk voor het mooie aanbod dat ons opnieuw is gedaan en voor de soepele samenwerking.

Noteer alvast in de 2021 agenda: vrijdag 31 december, oliebolafhaaldag KCR. Het doel zal dan zijn het overtreffen van de opbrengst van het afgelopen jaar, een mooie uitdaging.

Tot slot wenst de Commissie Oliebol iedereen een heel goed, sportief maar vooral gezond 2021 toe, waarbij we net als iedereen hopen dat er weer snel kan worden gekorfbald !

Hartelijke groet,

Commissie Oliebol.