Corona maatregelen aangepast

24 september 2021 | Corona, Van het Bestuur

Vanaf 25 september worden de Corona maatregelen aangepast. Belangrijkste is dat de 1,5 meter afstandsregel komt te vervallen. Voor horeca geldt dan wel dat alleen toegang mogelijk is met een coronatoegangsbewijs (CTB). Maar voor sportverenigingen is daarop een uitzondering gemaakt. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine ook zonder CTB gebruikt kan worden. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor horeca zichtbaar moet zijn met bijvoorbeeld een lint of een plantenbak. Het grote voordeel hiervan is dat sportkantines gewoon toegankelijk zijn zonder CTB.

• Voor alle bezoekers van het sportcomplex en clubhuis van KCR gelden vanaf 25 september de volgende regels;
  • Er is geen CTB nodig voor het gebruik van het terras buiten en het afhalen van eten en drinken.
  • Iedereen kan gebruik maken van toiletten zonder vertoon van CTB.
  • Douches en kleedkamers kunnen gebruikt worden zonder vertoon van CTB.
  • Voor alle wedstrijdzaken zowel binnen als buiten is geen CTB nodig.
  • Er is alleen een CTB nodig voor het zittend nuttigen van eten en drinken in het afgescheiden gedeelte van het clubhuis.

KCR heeft een ruim clubhuis en een groot terras. Voldoende ruimte om met de aangepaste maatregelen een sportieve en gezellige competitiedag te beleven. Wij hopen iedereen weer te zien bij de uit en thuiswedstrijden van onze teams.