Darten 26 januari 2018

8 januari 2018 | Activiteiten

in oktober was hij weer terug op de kalender. Het darttoernooi bij KCR. En met succes. Gezellig een pijltje gooien met muziek op de achtergrond en hapjes van het huis. Op vrijdag 26 januari hebben we de tweede avond van dit seizoen op de planning staan.

In de nieuwe opzet vinden we het fijn als deelnemers enige band met KCR hebben, dan wel met iemand van KCR meekomen. Let op: het gaat hierbij dus niet alleen om spelende leden. Bijvoorbeeld ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom. En als zij hun broer of buurvrouw meenemen: geen probleem.
Er wordt niet ingedeeld op sterkte, we gooien gewoon alles in poules en daarna werken we vanzelf naar een afvalsysteem toe, zoals je van ons gewend bent.
Als jullie zorgen voor de pijlen en gezelligheid, zorgen wij voor de rest. We starten om 20.00 uur, graag om 19.45 uur aanwezig.
Inschrijven voor vrijdag 26 januari is vanaf nu mogelijk. Kosten voor deelname: 3 euro p.p.
Om een goede inschatting te kunnen maken voor het te maken speelschema, is opgeven vooraf zeer gewenst. Dat kan via het mailadres: darten@kcrkorfbal.nl
Meer informatie?
Dat kan via het genoemde mail-adres of bij Arie van Pelt en Martijn Gorter