Darten weer op de kalender

7 november 2018 | Nieuws |

Onze dartbanen zijn meeverhuisd naar de Kastanjelaan en wegens het succes van vorig jaar is hij dus weer terug op de kalender: het darttoernooi bij KCR. Gezellig een pijltje gooien met muziek op de achtergrond en hapjes van het huis.

In de opzet van ons vooral gezellige toernooi vinden we het fijn als deelnemers enige band met KCR hebben, dan wel met iemand van KCR meekomen. Let op: het gaat hierbij dus niet alleen om spelende leden. Bijvoorbeeld ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom. En als zij hun broer of buurvrouw of goede vriend meenemen: geen probleem.
Er wordt niet ingedeeld op sterkte, we loten gewoon alles in poules en daarna werken we vanzelf naar een afvalsysteem toe, zoals je van ons gewend bent.

Voorlopig zijn er twee data gepland, namelijk vrijdag 23 november en vrijdag 18 januari.

Als jullie zorgen voor de pijlen en gezelligheid, zorgen wij voor de rest. We starten om 20.00 uur, graag om 19.45 uur aanwezig.
Inschrijven voor vrijdag 23 november is vanaf nu mogelijk. Kosten voor deelname: 4 euro p.p.
Om een goede inschatting te kunnen maken voor het te maken speelschema, is opgeven vooraf zeer gewenst. Dat kan via het mailadres: darten@kcrkorfbal.nl
Meer informatie?
Dat kan via het genoemde mail-adres of bij Arie van Pelt, Sander Roelofs en Martijn Gorter