English Pubday: Beer, Burgers and Questions

7 januari 2020 | Nieuws

Op de laatste zaterdag van de voorjaarsvakantie staat voor de vierde keer onze ‘English Pubday’ (let op: geen pubquiz) gepland. Op zaterdag 29 februari is het clubhuis vanaf 15.00 uur een Engelse pub waar we de gezellige sfeer van de afgelopen edities minimaal willen evenaren. Wij zorgen voor een sfeervolle entourage met aankleding en lekkere Engelse pubmuziek. Uiteraard zijn er weer de korte intermezzo’s met kleine befaamde Engelse yes-or-no quizjes, is er sport te zien op de diverse schermen, mag je de vloer weer bezaaien met pelpinda’s, kun je een kaartje leggen, lekker darten, of andere spelletjes spelen, je ‘draft’ uit een ‘pint’ drinken en je tegoed doen aan diverse Engelse bieren of andere dranken.

Deelname bedraagt net zoals voorgaande jaren 15 euro. Hiervoor kun je onder meer deelnemen aan alle korte quizjes die er gespeeld worden door de dag heen, krijg je diverse soorten ‘fingerfood’ tussendoor, krijg je twee consumpties naar keuze (ook voor de niet-bier liefhebbers zorgen we voor extra drankjes buiten de kaart om) en wordt een compleet Burger-menu geserveerd.
Er is deze dag slechts een mager korfbalprogramma voor de breedtesport. KCR Eight speelt om 15.15 uur de laatste thuiswedstrijd van deze dag. Om die reden zullen de tussendoorquizjes vanaf een uur of vijf gespeeld gaan worden.
Omdat dit een activiteit is waarvoor het voor de inkoop handig is om ruim van tevoren een inschatting te kunnen maken, vragen we om je zo snel mogelijk op te geven. Dat kan via bbq@kcrkorfbal.nl