Geef je nu op voor de Voetbal Koppel Quiz

2 september 2020 | Activiteiten, Nieuws

Geef je nu op voor de Voetbal Koppel Quiz

Al ver voor de Corona-perikelen was bekend dat de organisatie van de Quizmas een jaartje zou overslaan. Wat een timing! Maar voor de doorgewinterde Quizliefhebbers is er toch een mogelijkheid om je kennis te etaleren. Dit keer echter niet op het vlak van het nieuwsjaar, maar voetbal. En niet in het clubhuis, maar in sporthal De Wissel.

Buren slaan de handen ineen
Dit is het gevolg van een tot nu toe unieke samenwerking met onze buren van SV Slikkerveer. De club die dit jaar een eeuw bestaat zag een lelijke streep door heel veel jubileumactiviteiten gaan. Hun inmiddels traditionele Voetbal Koppel Quiz van 13 maart 2020 moest een dag van tevoren worden afgeblazen. Nu, een half jaar later, hebben Slikkerveer en buurman KCR een nieuwe opzet bedacht die tegemoetkomt aan de richtlijnen van RIVM. Slikkerveer meldt daar op haar website het volgende over:

“In de jubileumweek van SV Slikkerveer start op vrijdag 9 oktober om 19.30 de negende editie in Sporthal De Wissel. Het bestuur en de quizorganisatie zijn zeer verheugd met KCR als samenwerkingspartner. Nu beide sportverenigingen de handen ineenslaan, kan op een unieke manier alsnog het honderdjarig jubileum worden opgeluisterd met een typische Slikkerveeravond.

In een avondvullend programma kraken deelnemers hun breinen over uiteenlopende onderwerpen waaronder de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Champions League en de successen van de Oranje Leeuwen en Leeuwinnen. Ook de welbekende Panini plaatjes en paspoortjes komen op het scherm voorbij.

Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl. Vergeet naast de namen niet de teamnaam te vermelden. Deelname is € 15,- per koppel, die in de sporthal voorafgaand aan de quiz betaald zal worden. Met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen is er plek voor 80 duo’s. De aanvang van de voetbalquiz is 19.30 uur. De sporthal is geopend om 19.00 uur.”

Om deze samenwerking kracht bij te zetten zou het leuk zijn wanneer ook de KCR-leden hun feitenkennis en weetjes etaleren op deze avond, die doorspekt zal zijn met humor, sfeer en uitdaging. De beide clubs kunnen niet wachten tot het 9 oktober is.

Geen deelnemer maar vrijwilliger?
Wanneer je deze avond de organisatie wilt helpen als vrijwilliger dan kun je je aanmelden via bardiensten@kcrkorfbal.nl