Handig om te weten voor zaterdag!

30 juni 2022 | Nieuws

Komende zaterdag 2 juli mogen we dan eindelijk ons jubileum vieren. Het ziet er naar uit dat het lekker weer wordt en met een mooi programma voor de boeg kijken we er allemaal naar uit. In dit bericht vind je informatie over de drukte op het hele sportpark, het aangepaste assortiment van de keuken en de bar en de wijze van betalen.

Kom op de fiets
Kom indien mogelijk op de fiets. Om 14:00 uur spelen de buren van Slikkerveer een wedstrijd tegen de profs van Excelsior, dus het zal al druk zijn op het sportpark en de parkeerplaats. Stal je fiets in de stalling (desnoods met een ketting) of langs de bosjes in het lange pad. Niet in de openingen van de paden, bij de vlaggenmasten of op het terras van Ten Donck. Zo blijft het voor iedereen prettig en veilig. Je kunt ook tussen de portocabins je fiets stallen, deze worden toch niet gebruikt.

Geen frituur, wel meer broodjes
Vanwege de poffertjeskraam en het buffet, blijft de frituur deze dag uit. Naast de tosti’s en standaard broodjes ham, kaas en gezond hebben we deze dag wel wat extra dingen op de kaart. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een wit of bruin pistoletje met brie, walnoot en honing of met mozzarella, tomaat en pesto.

De bakjes fruit vielen twee weken geleden goed in de smaak en zullen ook zaterdag te koop zijn. Lekker met de verwachte temperatuur.
Let op: de keuken sluit in verband met het BBQ-buffet al om 16:00 uur.

Geen glaswerk
Buiten de flesjes limonade wordt de meeste overige drank in plastic geschonken. Met de hoeveelheden van komende zaterdag is tappen in glaswerk en met name het spoelen van de glazen onbegonnen werk. Wijn zal eveneens in plastic geschonken worden. Speciaalbieren zijn op deze dag voor één keer niet verkrijgbaar.

Alleen directe betaling
Zaterdag is het niet mogelijk om een bonnetje in de kassa te maken, ook niet voor één dag of een uurtje. Om de doorstroming van de honderden gasten op deze dag te bevorderen het verzoek aan iedereen om zijn of haar bestelling direct (het liefst per pin) af te rekenen. Ook voor de teams die meedoen aan het mixtoernooi is dit wel even handig om te weten.

We rekenen in de aanpassingen op ieders begrip, dank alvast.

Tot zaterdag!