Nieuws van de Horeca-commissie

29 mei 2020 | Nieuws

Hallo allemaal,

Hier een berichtje van de commissie Horeca KCR. Voor ons lijkt het een stille tijd, maar er was nog genoeg te doen.

Jullie hielpen ons al door het aantal VAV-certificaten in de map uit te breiden. (Verantwoord Alcohol Verstrekken). Die cursus kan je nog steeds online doen als je die nog niet gedaan hebt.

Daarnaast zijn wij bezig geweest met het opnieuw indelen/ordenen van wat bergruimtes. En het aanpassen en vervaardigen van handleidingen. We zijn natuurlijk aan de slag gegaan met het inventariseren van producten die wellicht niet lang houdbaar meer waren. Na het bekend worden van de lange duur van sluiting, hebben we een deel van de etenswaren etc. bij de Foodcampany in Ridderkerk gebracht. Omdat we bij KCR het hele jaar door draaiden, was de voorraad vrij ‘nieuw’. Er werd wekelijks verkocht en wekelijks ingekocht, waardoor we verhoudingsgewijs niet extreem veel schade leden. (Buiten de gemiste omzet uiteraard)

Ondanks het goede nieuws dat het clubhuis wellicht vanaf 1 juli weer de deuren zou mogen openen, hebben we nog wel wat producten in voorraad die we tegen een prijs lager dan onze inkoopprijs aanbieden. Sommige producten hebben we al kunnen verkopen.

Wie helpt ons de schade beperkt te houden?

Fristi

3 kratten ten minste houdbaar tot juni/juli

12 euro per krat

Coca cola zero