Help jij de Horeca-commissie?

19 april 2020 | Nieuws

Hallo allemaal,

Onlangs hielden we een bijeenkomst voor bar- en keukenvrijwilligers. Er is toen gesproken over het certificaat IVA, waarvan het prettig is als je dit in je bezit hebt op het moment dat jij tijdens je dienst alcohol verkoopt. Onder onze vrijwilligers deden we onderstaand verzoek al, waarna al enkele vrijwilligers het certificaat haalden. Er zijn echter ook personen aan wie wij dit verzoek nog niet hebben gedaan. Het gaat hier dan om de personen uit KCR 1 tot en met 10 die tijdens hun (team)bardienst wel eens een biertje tappen of wijntje verkopen.

De laatste weken en waarschijnlijk ook de komende is je agenda wat minder gevuld  dan gebruikelijk. Via onderstaande link kun je kosteloos de cursus volgen. Het is, naast dat het voor KCR fijn is als jij dit in je bezit hebt, interessant om deze stof eens door te nemen. Aan het einde kun je het ‘examen’ doen en krijg je een bevestiging (certificaat) van het volbrengen van de cursus. Wij hebben het verzoek aan je om ons via bardiensten@kcrkorfbal.nl een kopie toe te sturen, zodat wij dit in het clubhuis kunnen archiveren. Het kost je een half uurtje, dat mag toch niet teveel zijn in deze tijden?

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/e-learning-verantwoord-alcohol-schenken

Wanneer je het certificaat al hebt, dan is uiteraard ook het verzoek om dit door te sturen. Wanneer je van ons al een mail hebt gehad dat wij het certificaat in ons bezit hebben, dan hoeft dit uiteraard niet.

Pas goed op jezelf en de mensen om je heen. We hopen allemaal dat we weer snel onze vrijwilligersfuncties in goede gezondheid kunnen en mogen uitvoeren.

 

Commissie Horeca KCR