Herbstmeisters KCR!

18 oktober 2022 | Nieuws

De bladeren beginnen weer een beetje te vallen, en de kou is naarmate de competitie vordert ook aan het toenemen. Dan lijkt het tijd voor de herfst, oftewel; tijd om de balans op te maken voor onze HERBSTMEISTERS!

Afgelopen weken hebben verschillende teams hun felbegeerde titel binnen kunnen halen en hebben zich een ware herfstkampioen kunnen noemen.

KCR F3 won afgelopen zaterdag met 6-4 van PKC F3, en daarmee was het team van Nourya Walsweer en Pien Vos niet meer in te halen en zijn zij gedeeld bovenaan geëindigd!

Voor KCR F2 stond de kampioenswedstrijd tegen GKV F2 op het programma, en deze wisten zij afgetekend met 5-3 te winnen. Hiermee zijn deze kanjers met 8 punten uit 6 wedstrijden kampioen geworden. Spelers en coaches – van harte gefeliciteerd!

KCR E4 kon zaterdag de (kinder)champagne openen na een dikke 6-3 overwinning op OZC E1, en hiermee is een gedeelde koppositie gerealiseerd. Een knappe prestatie en een grote felicitatie aan spelers en coaches!

Ook het eerste E-team van KCR heeft de titel weten te bemachtigen. Coaches Daan en Paulien hebben hun ploeg naar een 4-2 overwinning op RWA E1 kunnen leiden, en daarmee hebben ook deze talenten hun felbegeerde medaille weten te bemachtigen!

Last but not least, een prachtige avondkampioenswedstrijd van KCR 8, die uiteindelijk met 18-10 werd gewonnen van KCC 8. Met 12 uit 6 werd door dit gezellige team de maximale buit gepakt. Het feest ging nog door tot in de late uurtjes…

Namens de TC, van harte gefeliciteerd en succes in de zaal!