Hulp gezocht!

11 november 2021 | Corona, Nieuws, Van het Bestuur

Als KCR zijn we enorm trots op al onze vrijwilligers. En toch moeten we vanuit het bestuur nogmaals een beroep op onze leden en vrijwilligers doen.

Zoals jullie weten staan we met de nieuwe coronamaatregelen voor een behoorlijk opgave. We zullen in de komende periode toegangscontrole bij KCR moeten uitvoeren. Afgelopen zaterdag is dit met enige snelheid opgezet. Maar het incidenteel regelen vraagt om een structurelere oplossing.
Daarom zijn we vanuit het bestuur op zoek naar een groep met mensen die op zaterdag een uurtje of soms twee kunnen bijdragen in het checken van het Corona toegangsbewijs.

Des te groter de poule met mensen, des te makkelijker wordt het.

Wat vragen we om te doen.
Bij de ingang plaatsnemen om al onze bezoekers vriendelijk te ontvangen en als ze boven de 18 jaar zijn vragen om de CTB te scannen via een app op je telefoon.
Is de CTB groen, dan krijgt die persoon een stempel. Zo niet, dan mag de persoon volgens de huidige coronamaatregelen helaas niet naar binnen
Vrijwilligers die op dat moment in functie zijn voor de sportbeoefening mogen naar binnen zonder CTB controle, zij krijgen een bandje. Zij mogen dan enkel in de sporthal hun functie beoefenen en  niet op de tribune of in het clubhuis plaatsnemen.

Het leukst is om dit samen met iemand anders te doen, dus aanmelden in koppels is voor iedereen fijn, maar ook als je nog geen koppel hebt, kunnen we je hulp goed gebruiken.

Aanmelden kan via bestuur@kcrkorfbal.nl

Hopelijk kunnen we ook dit weer met elkaar regelen!

Bestuur KCR