Inleveren teamtassen en sponsorkleding – reminder

8 juli 2023 | Nieuws

Nog niet alle teamtassen en sponsorspullen zijn ingeleverd. Met name bij de senioren en A ontbreken er tassen en sponsorspullen, maar ook nog niet alle tassen van jeugdteams zijn compleet. Ook missen er diverse ballen. 

Het verzoek aan de betreffende teams en spelers om dit zo snel mogelijk in orde te maken, zodat alles vóór het komend seizoen kan worden nagekeken en elk team weer van de juiste spullen kan worden voorzien. Wacht hier dus niet mee tot de trainingen in augustus weer beginnen. Op de website kun je vinden wanneer het clubhuis de komende periode geopend is. 

Elk team heeft aan het begin van het seizoen een teamtas ontvangen met daarin de wedstrijdshirts en is gedurende het seizoen verantwoordelijk voor de inhoud ervan. We verwachten de tassen met shirts daarom compleet en schoon in de rekken. 

Stop je met spelen (in een selectieteam), of ga je over naar een andere leeftijdscategorie en heb je sponsorkleding in bruikleen? Dan dien je ook deze kleding in te leveren. Dat kan door deze in een tasje voorzien van naam af te geven bij de kledingcommissie of de daarvoor aangewezen persoon per leeftijdscategorie.

Alvast bedankt!