Invulling technische staf junioren- en aspirantenselecties

5 juni 2020 | Nieuws, Technische Commissie, Van het Bestuur

Vanaf komend seizoen zijn Kaj de Waal en Mark van der Schelling de trainers van de juniorenselectie en tevens coaches van de A1. Twee selectiespelers die deze belangrijke functie binnen de vereniging op zich nemen. De koppeling van de selectie met de jeugd is erg belangrijk en krijgt nu in de praktijk vorm.

Ook bij de B1 is een voormalig selectie speler bereid gevonden om deze taak op zich te nemen. Panagos Iliadis, die komend seizoen revalideert bij GKV, zal binnen KCR de B1 gaan trainen en coachen.

Kaj, Mark en Panagos hebben allemaal de verschillende selecties van KCR doorlopen en hebben bovendien een goed beeld van de potentie en kwaliteit binnen onze vereniging.
Zij gaan met veel ambitie en enthousiasme aan de slag om aan de teams te bouwen en individuele spelers beter maken. Op die manier werken we samen aan een goede doorstroming van deze leeftijdsgroepen naar de senioren.

Remon de Vos wordt vanuit de Technische Commissie de coördinator voor de junioren en volgt daarmee Kaj de Waal op. Nog een selectiespeler die een bijdrage gaat leveren aan de sportieve ontwikkeling van de junioren. Het bestuur is erg blij dat deze selectiespelers bereid zijn om deze taken op zich te nemen. Het is belangrijk dat de kennis en ervaring, die binnen de vereniging aanwezig is, op deze wijze wordt ingezet.

Wij wensen Kaj, Mark, Panagos en Remon veel succes in het nieuwe seizoen.

Mede namens de TC,
Bestuur KCR