Jeu De Boules Nieuwsbrief Februari 2019

4 februari 2019 | Nieuws

Hallo boulers,

We zitten echt midden in de kwakkeltijd! Kou, regen, sneeuw, niettemin zijn er toch op ieder speelmoment echte bikkels aanwezig om te spelen. Petje af voor deze clubgenoten!

Voor de competitiezijn er weinig resultaten te noteren geweest, Wel veel vraagtekens. Hoe spelen we met z’n drieën? En wat doen we als het lang duurt? En wat moeten we dan op het wedstrijdbriefje noteren ? Allereerst hebben we voor de competitie het spelen met de zgn. “koosballen” afgeschaft omdat dit voor sommige leden te zwaar werd.

Met z’n drieën speelt ieder voor zichzelf en noteert de eigen winstpunten. Mocht het te lang duren, speel dan in elk geval twee partijen en noteer die uitslag op het wedstrijdformulier! Deze stand wordt door mij of Johan (als hij weer terug is) genoteerd.Het gaat dan om de winstpunten!

Dit geldt ook wanneer je met z’n vieren speelt en het wordt te koud o.i.d.
Als je het met elkaar eens bent om na 2 potjes te stoppen, dan moet dat kunnen.
En als iemand een beter idee heeft, dan horen wij dat graag rechtstreeks.
Tenslotte zijn we er voor jullie en niet voor ons zelf.

Toernooien.

De uitnodigingen van Regioclubs komen binnen. Voor Maart liggen er diverse flyers die ik uitprint en van een inschrijfformulier voorzie. Kijk of je belangstelling hebt en vul je naam + partner in en ik zorg voor je inschrijving. En bedenk dat als wij niet deelnemen aan externe toernooien, we ook niet kunnen verwachten dat men naar onze toernooien komt.

Zaterdagboulen.

Vanaf 13.30 uur zijn er regelmatig leden op de baan aanwezig. Spreek dit met elkaar af en informeer bij Wim IJsselstijn of hij aanwezig is voor scorebordjes.

Veel bouleplezier en tot ziens op de baan!
Namens de jeu de boulecommissie,
Hans Nicodem