Kampioenswedstrijd KCR C1 – Fortuna C2

7 juni 2022 | Nieuws

A.S Zaterdag kampioenswedstrijd van de C1 tegen Fortuna C2!!

Aanstaande zaterdag kan KCR C1 kampioen worden in de 1e klasse.
Bij winst, een gelijkspel, of een klein verlies (maximaal 3 verschil) is het kampioenschap daar en plaatst de C1 zich voor het landelijke NK 1e klasse C-jeugd op 25 juni te Rheden.

De C1 begon dit jaar met 7(!!) eerste jaars aspiranten en slechts 3 tweedejaars aspiranten.
Tegen de verwachting in van trotse coaches Patricia en Sander werden deze kanjers al kampioen in een poule met Kinderdijk C1, Deetos C1 en TOP Arnemuiden C1.
In de zaal moest de C1 de meerdere erkennen in HKC C1, maar eindigde het als tweede ook weer boven TOP(A) C1. Helaas net geen promotie.

Dit veldseizoen moet het dan gebeuren. In een poule bij Achilles (H) C1, Fortuna C2, en Avanti C2.
De C1 wist in de openingswedstrijd Achilles te verslaan met liefst 17- 5. Fortuna werd in Delft op een 6- 10 nederlaag getrakteerd. Avanti werd daarna 2x verslagen, al kwam de C1 tot twee keer toe nog flink in de problemen in de eerste helft.
Aanstaande zaterdag de wedstrijd tegen Fortuna C2. Een ploeg die uitschieters heeft en goede ploegen kan verslaan, maar ook plots ondermaats kan presteren. Niets is gespeeld, al is het duidelijk dat KCR C1 de beste papieren heeft.

Een oproep aan iedereen die KCR een warm hart toedraagt, zaterdag 10:30 heeft de C1 jullie support keihard nodig! Schreeuw en juich hen naar het NK! Dat verdienen de kanjers Tom, Jesper, Bruno, Kay, Jens, Pien, Ajla, Fiene, Stella en Manou.