KCR B1 plaatst zich voor NK B-Jeugd in Zeewolde – Praktische informatie

19 juni 2022 | Nieuws

Na een klinkende 18-15 overwinning op Achilles, is ook KCR B1 afgelopen zaterdag kampioen geworden. Naast de behaalde promotie naar de hoofdklasse, wacht B1 ook nog een mooie kers op de taart. Het team van coaches Stephan en Pien heeft zich namelijk geplaatst voor het NK B-Jeugd bij KV Wolderwijd in Zeewolde, aanstaande zaterdag 25 juni. Vorige week werd ook al bekend dat KCR C1 naar het NK gaat – die zal plaatsvinden in Rheden.

Die dag zal er door KCR B1 en 7 andere teams uit heel Nederland worden gestreden om de titel “Kampioen van Nederland”. Het NK begint om 11:00 uur, en rond de klok van 16:15 uur weten we wie er met de titel vandoor gaat.

Ook voor de spelers van B1, reserves en supporters wordt er een bus geregeld. De verwachting is dat de bus zaterdag 25 juni om 08:00 uur vertrekt (tegelijk met de C1-bus) vanaf de parkeerplaats bij De Wissel richting Zeewolde, om daar rond 10:00 uur aan te komen. De verwachte terugkomst in Ridderkerk zal ongeveer 18:00 uur zijn.

Je kunt je opgeven voor de bus via kernteamtc@kcrkorfbal.nl o.v.v. NK B1. Geef s.v.p. het aantal personen door. Vol = Vol!

Tijden en planning zijn nog onder voorbehoud en kunnen wijzigen, houd de website goed in de gaten.

Wij wensen C1 en B1 heel veel succes. Geniet van deze mooie ervaring!

Namens de TC.