KCR BEDANKT SPONSORS!

1 juli 2019 | Nieuws

KCR zit inmiddels 1 jaar op de nieuwe locatie op Sportpark Reijerpark. En we genieten steeds meer van ons mooie clubhuis, terras en tuin. Deze accommodatie is er niet “zomaar” gekomen. Daarover is al genoeg gezegd en geschreven. Wat we wel willen benadrukken is, dat ook gedurende het afgelopen jaar meerdere sponsors op welke manier dan ook, hun (bouw)steentje hebben bijgedragen om het clubhuis na de opening nog mooier te maken.

Ook andere onderdelen van de vereniging zijn mooier, groter geworden door bijdragen in financiële zin en in natura van weer andere sponsors. Dit valt waarschijnlijk niet bij iedereen op, maar het gebeurt wel. Geef eens wat aandacht aan alle namen van sponsors die je tegenkomt op de bordreclame langs de velden, het LED scorebord, het scherm (clubcastingsysteem) in het clubhuis, het wedstrijdballenmeubel en op de website. Het is ondoenlijk om alle sponsors hier te noemen.

Op de Sponsoravond van 3 april jl. hebben wij dit al mondeling gedaan, en willen nu ook via de website dit onder de aandacht van de KCR leden brengen:

ALLE SPONSORS, ONTZETTEND BEDANKT!

Een welgemeend “Dank jullie wel” aan hoofdsponsor Akomar Shipping, en alle andere sponsors die gedurende het seizoen 2018 / 2019 hun (geldelijke) bijdrage aan KCR hebben gegeven. KCR kan niet zonder jullie!

Sponsorcommissie KCR