KCR doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019

7 april 2019 | Acties

Stem op KCR bij Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde organiseert in 2019 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt EUR 85.000,- onder de deelnemende clubs. Deze actie is dé manier voor onze club om geld in te zamelen. Ook KCR doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?

Stemmen nodig
Particuliere leden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde kunnen in 2019 tussen 23 maart en 18 april stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Dat is natuurlijk KCR. Hoe meer leden van de bank op KCR stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit voorjaar op onze rekening stort. Dus stem op ons! Praat er over met je collega’s en familie, zodat ook zij 2 van de 3 stemmen op KCR uitbrengen.

Steun onze clubkas
Ben jij klant én lid van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde? Stem dan op KCR en steun daarmee onze clubkas! Als je particulier lid bent van de Rabobank krijg je rond 23 maart een stemcode thuisgestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/rmij.