KCR doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

19 februari 2018 | Acties, Nieuwbouw |

Rabobank stelt EUR 75.000 beschikbaar aan verenigingen in Ridderkerk, Rhoon, Barendrecht en Heerjansdam die bij deze bank een rekening hebben. En KCR doet mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor 27 maart ontvangen alle particuliere Rabobank-leden per post van de Rabobank een stemkaart met een unieke stemcode waarmee je online 5 stemmen kan uitbrengen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht. Alle vijf stemmen dienen uitgebracht te worden.

Word voor 1 maart Rabo-lid om op KCR te stemmen!

Als rekeninghouder ben je niet automatisch Rabo-lid. Alleen Rabo-rekeninghouders die voor 1 maart 2018 ook daadwerkelijk lid zijn (geworden) krijgen een stemkaart thuis gestuurd. Dus wil je stemmen op KCR, word dan voor 1 maart lid via www.rabobank.nl/leden Leden met een “en/of” rekening mogen beiden Rabo-lid worden en krijgen zo dus beiden stemrecht. Zo help je KCR om een zo groot mogelijk deel van de beschikbare EUR 75.000 te verdienen.

Na ontvangst van de stemkaart kan er van 27 maart t/m 10 april gestemd worden.

Doe mee, word Rabo-lid en vraag vrienden en familie of zij ook lid zijn/worden van deze bank en op KCR willen stemmen.

KCR – Sponsorcommissie