KCR English PUB Saturday 23th of February

20 februari 2019 | Activiteiten

Hi all,

Voetbal, bier en een goede burger! What else you gonna do on a Saturday? Het clubhuis van KCR wordt zaterdag 23 februari weer omgetoverd in een echte Engelse pub. Sport op meerdere schermen. Burgers en sausages van de grill. Sfeervolle muziek. Diverse soorten fingerfood. Vloeren vol doppinda’s. Petje op, petje af pubquiz. Let’s play darts! En, uiteraard, diverse Britse bieren om de dorst te lessen. Kortom, the real English pub experience! 
 
Om 15.00 uur, Nederlandse tijd, openen de deuren. Als entree vragen we 15 euro, net als ander edities. Dit is inclusief al je eten, zoals de burgers, hapjes, het proeven van enkele bijzondere Britse bieren, deelname aan de quizzen en spelletjes(met prijzen!) en andere extra’s. Vanwege de inkoop van het bier en het eten is van tevoren aanmelden zeer gewenst. Dat maakt het voor ons een stuk makkelijker. Graag ook zo spoedig mogelijk. Opgeven kan door een mail te sturen naar bbq@kcrkorfbal.nl (Beer, Burgers and Questions).
 
Gezien de speeltijden van sommige teams starten we wat later in de middag met de spelelementen van deze dag. Geen (buitenlands) bierliefhebber? Voor jou hebben we extra lekkere alternatieven!
 
Zonder inschrijving ben je zaterdag 23 februari uiteraard ook van harte welkom. We kunnen dan alleen niet garanderen of er nog een burger voor je op de grill ligt. Aanmelden is voor ons prettiger. Aarzel niet en meld je direct aan via bbq@kcrkorfbal.nl. Want zoals gezegd: What else you gonna do on a Saturday?
 
Cheers,
Martijn en Vincent