KCR loterij trekking winnaars

4 juni 2018 | Nieuwbouw

ZATERDAG 2 JUNI JL HEEFT ONDER TOEZICHT VAN NOTARIS STIVAKTAS DE TREKKING PLAATSGEVONDEN VAN DE KCR LOTERIJ. ONDER BELANGSTELLING VAN VELEN HAALDE ‘PROJECTLEIDER NIEUWE LOCATIE” JOOST MEERKERK DE LOOTJES UIT DE DOOS. DEZE WAS GEVULD MET MEER DAN 6000 STUKS. TOT OP DE LAATSTE MINUUT WERDEN NOG LOOTJES VERKOCHT, HETGEEN RESULTEERDE IN EEN OPBRENGST EURO 5043,–.

EEN MOOI RESULTAAT BEHAALD DOOR INITIATIEF VAN DE HEREN KCR 1 EN 2 !!

WIJ BEDANKEN EEN IEDER DIE MEDEWERKING VERLEEND HEEFT AAN DEZE AKTIE, IN HET BIJZONDER DE SPONSORS DIE HET MEDE MOGELIJK GEMAAKT HEBBEN DAT WIJ MOOIE PRIJZEN KONDEN VERLOTEN.

SPONSORS KCR LOTERIJ:

JAN VERSCHOOR B.V./ DE KONING REPRO/TRAVELXL-DOLFIJN REISBURO/ AH DILLENBURGPLEIN/ DE GIESER WILDEMAN/TALBLICKHEILBACHSEE/BLOKKER DILLENBURGPLEIN/BUIKJE-VOL/CHOCOLADE ATELIER VAN NOPPEN/CHINTZ MODE/MICHEL NICOLAI/VERKEERSSCHOOL DUBBELDAM/SLIJTERIJ JAN&MONIQUE/KLM/ SIERSHOP/ HAARWENS/ COCKIE’S HAARSJOPPIE/ BAKKERIJ V.D. WAAL/OP=OP VOORDEELSHOP.

 HIERONDER VOLGT DE UITSLAG VAN DE TREKKING, IEDERE WINNAAR IS OF WORDT BENADERD EN KAN DE PRIJS KOMEN AFHALEN IN ONS CLUBHUIS.

DE LOTERIJCOMMISSIE

PRIJSLIJST KCR