KCR Stembureau

14 maart 2021 | Nieuws

KCR stembureau

Het is inmiddels al wat langer bekend dat sporthal De Wissel priklocatie wordt voor de Covid19 vaccinaties. Alles staat ervoor gereed. Het is wachten op vaccins en op prikkers.

Woensdag 17 maart zijn er verkiezingen. Een van de locaties om te kunnen stemmen is die van ons clubhuis. Het zou eerst in de Wissel plaatsvinden, maar door de vaccinatielocatie kan dit dus niet.

Daarna is er aan KCR gevraagd om het clubhuis ter beschikking te stellen. Van ’s morgens 7.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur kan er bij KCR gestemd worden.

Naast nog 4 andere leden zijn ook Martijn Gorter en ik aanwezig als lid van het stembureau. ’s Avonds komt Sabine Vlasblom als teller helpen.

Dit betekent dat de gehele dag het clubhuis het clubhuis is ingericht als stembureau. Nu is het clubhuis op dit moment al niet geopend voor leden, nu al helemaal niet. Of je komt er natuurlijk gewoon even stemmen. Dat kan natuurlijk wel. Als Ridderkerker mag je op ieder willekeurig stembureau je stem uitbrengen, dus ook bij KCR.

Jos de Vos