KCR Zomertrainingen 2020

10 juli 2020 | Nieuws

We hoeven niet te vertellen dat het een gekke zomer is geweest en eigenlijk nog steeds is. Gezien voor velen de vakanties niet doorgaan, vinden we het bij KCR belangrijk dat we tijdens de zomer toch bezig blijven. Vandaar dat we voor dit seizoen de zomertrainingen weer zullen opstarten.

Het zal alleen wel in een iets andere vorm worden. Normaal gesproken waren de zomertrainingen voor korfbal, trainen en beter worden. Dat zal dit jaar niet zo zijn. Dit jaar gaat het vooral om het bezig zijn en zullen we dus niet gaan korfballen. Uiteraard zullen het wel sportieve uitdagingen worden, maar geen korfbal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld andere sporten als trefbal, flessenvoetbal, hockey.

Hieronder kun je je aanmelden voor de trainingen. Deze zullen altijd plaats vinden op de zaterdag, totdat het seizoen begint. De trainingen zijn toegankelijk voor de leden van F t’m A’s. De groepen worden in twee verdeeld op basis van team. Dat betekent dat de DEF en ABC apart van elkaar trainen. De trainingen voor de DEF zullen beginnen om 10:00 en de ABC om 12:00. Als dit afwijkt, zullen we dit tijdig communiceren.  Voor senioren zullen er dit jaar geen trainingen worden georganiseerd. Uiteraard is het veld wel beschikbaar!

Als je nog vragen hebt, mag je dit altijd stellen aan Kaj de Waal of Remon de Vos. Voor de DEF zal het aanspreekpunt Mimi Gassama zijn!

Je kunt je inschrijven via de volgende link: https://forms.gle/Jpeub4V3HWyD3WzE6