Kerstklippies

3 december 2019 | Nieuws

Op zaterdag 21 december hebben we onze inmiddels gebruikelijke ‘Kerstklippies’. Op deze dag hebben we in ‘De Wissel’ tot een uur of 5 wedstrijden in de breedtesport. Daarna zullen we je op onze schermen vermaken met meer dan 100 videoclips van niet alleen de bekende kersthits, maar ook de meest obscure versies. Van Mariah Carey tot André Hazes, van Wham! tot MUD en van BZN tot The Kelly Family.

Gebruikelijk is dat je op deze avond ook lekker kan kaarten, regenwormen, darten, dobbelen of één van de andere aanwezige spellen spelen (of neem desnoods zelf wat mee). De standaard keuken is tot 19.00 uur open. Uiteraard zorgen wij daarnaast voor diverse koude en warme hapjes.

Ons clubhuis zal, zodra de Sint en zijn gevolg de hielen hebben gelicht, volledig in kerstsfeer worden gebracht. Leuk om te weten: dit soort zaken worden bekostigd uit de fooienpot. Op die manier hebben we er allemaal plezier van.

Zet hem alvast in je agenda: Zaterdag 21 december, vanaf 17.00 uur. Kerstklippies!

Uiteraard zullen we op deze avond wel vijf dagen eerder dan de Engelsen Boxing Day vieren. De partij tussen Badr Hari en Rico Verhoeven kun je gewoon bij ons kijken.