Corona maatregelen KCR

29 augustus 2020 | Corona

Corona maatregelen KCR

Aan de bezoekende ploegen van de wedstrijddag 29 augustus 2020,

Fijn dat we jullie komende zaterdag, in deze bijzondere tijden, mogen ontvangen. Even los van alle logische, geldende Coronamaatregelen willen we jullie informeren over komende zaterdag. Voor de regels die voor iedereen op ons complex gelden, verwijzen we jullie naar onze website.

Gegevens
Omdat er een registratieplicht geldt voor wat betreft bezoekers van de accommodatie hebben wij een vraag aan de bezoekende verenigingen. Om administratieve rompslomp te voorkomen zouden wij graag bij aankomst een lijst ontvangen met daarop vermeld alle personen in de groep

-naam

-telefoonnummer

-e-mailadres
-toestemming voor het opslaan van deze gegevens voor 2 weken.  


Van meereizende toeschouwers zullen wij zelf aan de bar de gegevens vragen. Wij moeten immers in geval van een besmetting of bij controle door de gemeente Ridderkerk een lijst kunnen overleggen. Deze lijsten zullen 14 dagen na 28 augustus vernietigd worden, wanneer deze niet nodig blijken te zijn.

 

Dug-out en reserves
Ook in de dug-outs aandacht voor de 1,5 meter afstand.

Hoofdveld: De spelers die niet in de dug-out plaats kunnen nemen worden verzocht op de stoelen plaats te nemen naast de dug-out.  Aan deze zijde is het voor publiek niet toegankelijk.

Veld 2: De spelers die niet in de dug-out plaats kunnen nemen worden verzocht op afstand aan de overzijde van het veld plaats te nemen. (Dit omdat toeschouwers niet op het veld mogen en er anders te weinig ruimte voor publiek is)

Bij regen zijn de dug-outs niet bedoeld om te schuilen.

Douchen na afloop
Wij hebben het verzoek aan de ploegen om omgekleed te arriveren.

Kleedkamers 1, 3 en 5 zijn voor dames. Kleedkamers 2, 4 en 6 zijn voor de heren. Maximaal 6 personen per kleedkamer (boven 17 jaar) en maximaal 4 personen onder de douches, waarbij de middelste twee douches niet gebruikt worden. Gelet op het grote aantal bezoekende partijen en teams is het niet mogelijk om een schema te maken per team en per kleedruimte. 

Teams worden gevraagd om zo spoedig mogelijk na de wedstrijd in ieder geval binnen een uur te douchen. Het is eigen verantwoordelijkheid om dit te organiseren. Zo kort mogelijk douchen zodat andere teams er ook gebruik van kunnen maken. Desnoods in de rij staan om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de faciliteiten. 

De douches gaan uiterlijk 1 uur na de laatste wedstrijd dicht.

Clubhuis en complex.

Een paraplu kan zaterdag 29 augustus, gezien de weersvoorspellingen, erg handig zijn bij je bezoek aan KCR.  

Bij regen is er in het clubhuis geen mogelijkheid om te schuilen. Bij een extreme hoosbui, zoals afgelopen week, wordt de tribune in de zaal opengesteld.

Tijdens de wedstrijden is het clubhuis alleen bedoeld om richting kleedkamers, toiletten en kledingverkoop te gaan en eten/drinken te bestellen.

Kleedkamers, toiletten en kledingverkoop zijn ook te bereiken via de lange gang (ingang terraszijde).

Voor de bar zijn vakken gemaakt. Je dient in volgorde (1 persoon per vak) te wachten tot je geholpen wordt.

Er is een speciale hoek van het clubhuis ingericht om op je keukenbestelling te wachten. Zodra je die hebt ontvangen, kun je via de zij-uitgang naar buiten. Je kunt dus niet binnen je maaltijd nuttigen.

Tot minimaal 19.30 uur is er de gelegenheid om eten te bestellen.

 

Wij hopen op deze manier de voorwaarden gecreëerd te hebben voor een sportieve en gezonde sportmiddag.