Meedoen bij de buren: Voetbalquiz op 3 november

26 september 2023 | Nieuws

Op sommige avonden, zeker in de zaalcompetitie, hebben we af en toe wat buren van SV Slikkerveer op bezoek. Dat is gezellig en mooi dat we op deze manier met elkaar omgaan. Nu is er op vrijdagavond 3 november 2023 een mooie gelegenheid om een bezoek terug te brengen. SV Slikkerveer organiseert dan namelijk de tiende editie van de Voetbal Koppel Quiz. In een avondvullend programma wordt je brein getest op verschillende vlakken van de mooie voetbalsport. Op de achtergrond denkt KCR mee over de invulling van de avond. 

Naast een onvergetelijke gezellige avond speel je natuurlijk ook mee om mooie prijzen te winnen. De quizvragen zullen bestaan uit uiteenlopende onderwerpen zoals, de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, buitenlandse competities, de Paniniplaatjes uit vervlogen tijden en nog veel meer.

Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl . Er is plek voor bijna 50 koppels. Geef naast je eigen naam en die van je teamgenoot ook je teamnaam op. Deelname is € 15,- per koppel (inclusief 2 consumpties), die in je in de kantine van Slikkerveer voorafgaand aan de quiz contant betaalt. De aanvang van de voetbalquiz is 19.30 uur en de kantine opent om 19.00 uur.

Dus aan alle voetbalminnende KCR-mensen: schrijf je in!