Buffet, Bus en Sparta: Nog 15 plaatsen!

10 oktober 2018 | Nieuws |

Na 2013 en 2015 gaan we ook dit seizoen weer met KCR naar een wedstrijd van Sparta Rotterdam. Voor de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht op vrijdag 9 november hebben wij 50 kaarten kunnen regelen. Reeds 35 personen gaven zich op voor het uitje naar Sparta. We hebben een nieuwtje, want we hebben ook nog eens via Ringelberg busvervoer geregeld.
Na het buffet zullen we rond 18.30/18.45 uur met een touringcar van Ringelberg naar het Kasteel gebracht worden. Zo heb je geen BOB of OV te regelen, parkeerkosten te betalen of bang te zijn dat je ruitje wordt ingetikt. Na de wedstrijd brengt Ringelberg ons weer terug naar de Kastanjelaan. Dat doet hij via het centrum van Rotterdam, waar eventuele ‘doorstappers’ het Rotterdamse nachtleven in kunnen gaan. Voor slechts 25 euro heb jij dus een buffet bij KCR, luxe busvervoer naar het stadion en terug en ook nog eens je kaartje voor de wedstrijd! Wees er snel bij, want er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar!

Globaal schema:
16:00 uur: clubhuis open voor een drankje
17:30 uur: Buffet
18:45 uur: Vertrek bus naar Het Kasteel
20:00 uur: Sparta – Jong FC Utrecht
22:15 uur: Vertrek bus naar Ridderkerk

De kosten voor deze avond (eten + busretour + wedstrijdkaart) bedragen dus 25 euro per persoon. Opgeven kan door een mail te sturen naar m.gorter11@upcmail.nl en/ of vincentdekreek@hotmail.com

Alle beschikbare kaarten zijn voor de populaire Denis Neville tribune. Vol=Vol
Groeten,