Nieuws over de kleding

3 november 2019 | Van het Bestuur

Beste leden,

 Na akkoord van de Bijzondere Algemene Ledenvergadering in het voorjaar zijn we gestart met het nieuwe kledingplan. Dit heeft ertoe geleid dat we kort voor de start van het veldseizoen de nieuwe shirts kregen uitgeleverd van Macron. Parallel daaraan heeft de kledingcommissie de bestellingen opgenomen van rokjes en broekjes. Ook de bestellingen voor overige kleding zoals trainingspakken en inschietshirts zijn al in behandeling genomen. Voordat de kleding kan worden uitgeleverd moet er ook vaak nog een tussenstap gemaakt worden om namen, initialen en logo’s op de kleding te drukken. Alles bij elkaar opgeteld veel werk voor de kledingcommissie. Iedereen zal dan ook begrijpen dat bij de opstart van het nieuwe kledingplan nog niet alles vlekkeloos en soepel verloopt. 

Nu is een veel gestelde vraag, wanneer de rokjes en broekjes worden uitgeleverd. Hieromtrent speelt een bijzondere situatie, waar we jullie via deze nieuwsbrief over willen informeren. 

 Bij de levering van de shirts heeft de kledingcommissie en het bestuur geconstateerd dat de kleur blauw van het shirt niet goed aansluit bij het blauw van de broekjes en rokjes. Het kleurverschil is dusdanig groot dat dit effect niet weggewerkt wordt met de band onderaan het shirt. Macron heeft na bestudering en overleg geconstateerd dat er een productiefout is gemaakt. Zij gaan nu alle shirts opnieuw fabriceren. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe shirts worden geleverd. Om er zeker van te zijn dat straks de shirts en broekjes/rokjes goed op elkaar aansluiten heeft het bestuur besloten de bestelling van broekjes en rokjes tijdelijk uit te stellen. We willen zeker weten dat het nieuwe shirt qua kleurstelling wel goed is. We zijn erg blij dat Macron zelf heeft besloten om de shirts op nieuw te fabriceren. Maar al met al toch een teleurstelling dat niet alles in 1 keer perfect is. De spelers moeten daardoor nog langere tijd spelen met de oude broekjes en rokjes. En we kunnen waarschijnlijk pas ergens in de loop van dit seizoen in een volledig nieuw tenue gaan spelen. Als er tussentijds problemen zijn met rokjes en broekjes dan zoeken we daar een oplossing voor. We blijven er hard aan werken om zo snel mogelijk in onze nieuwe outfit te kunnen spelen. 

 Het bestuur.