Nieuwe rokjes en broekjes kunnen besteld worden!!!.

29 juni 2019 | Van het Bestuur

Beste leden, 

Dit voorjaar is de Bijzondere Algemene Ledenvergadering akkoord gegaan met het (voorgestelde) nieuwe kledingplan. Onderdeel hiervan is een nieuw wedstrijdshirt voor alle spelende leden. De vereniging blijft eigenaar van de shirts en garandeert dat alle spelende leden een goed wedstrijdshirt hebben. Hiervoor betalen de leden €12,00 per jaar. 
 
De overige kleding waaronder broekjes, rokjes, trainingspakken, tassen etc. worden door de leden zelf gekocht tenzij een sponsor ervoor kiest om dit voor een team aan te schaffen (zoals bijvoorbeeld bij de selectie). Wat wel anders wordt, is dat al deze kleding voortaan via de kledingcommissie van KCR kan worden gekocht. De kledingcommissie heeft een nieuwe kledinglijn voor KCR uitgekozen uit de laatste collectie van Macron. Zo snel mogelijk zullen de prijzen van deze kledinglijn bekend worden gemaakt. Deze zal aantrekkelijker geprijsd zijn dan de huidige kleding. 
 

Bij het nieuwe wedstrijdshirt is tevens een bijpassend rokje en broekje gekozen uit de (nieuwe) collectie van Macron. Het nieuwe KCR-rokje wordt zelfs door Macron apart voor onze vereniging gemaakt (custom made). Het bestuur rekent erop dat de spelende leden besluiten om een nieuw rokje of broekje aan te schaffen. Daarmee houden we eenheid van tenue in de vereniging én een professionele uitstraling. Het bestuur realiseert zich dat dit extra kosten met zich meebrengt voor de leden. Om die reden is besloten om een zeer aantrekkelijke aanbieding te doen aan alle leden.  

  • In de toekomst kost het nieuwe rokje €33,50. Bij deze eenmalige actie wordt het rokje aangeboden voor € 20,00. (In de winkel kost dit (custom made) rokje circa €47,50)
  • In de toekomst kost het nieuwe broekje €11,00. Bij deze eenmalige actie wordt het broekje aangeboden voor € 9,00. (In de winkel kost het broekje circa €12,50) 
De actie duurt tot de start van het zaalseizoen 1 november 2019. Vanaf die datum gelden voor rokjes en broekjes de gewone (club)prijzen. Vanaf vandaag kan iedereen op het mailadres kleding@kcrkorfbal.nl aangeven of hij/zij een nieuw rokje of broekje wilt bestellen. Daarnaast zal vanuit de kledingcommissie ook actief een inventarisatie gedaan worden. Als een speelster bij de start van het komende seizoen in het nieuwe rokje wilt korfballen moet in verband met een langere levertijd deze voor de zomervakantie besteld worden.  
 
De Bijzondere Algemene Ledenvergadering heeft ook besloten dat de eerder betaalde borg van €15,00 wordt terugbetaald aan de (spelende) leden. Dit bedrag wordt verrekend met de inning van de contributie voor het seizoen 2019-2020. Om administratieve redenen kan het borgbedrag niet rechtstreeks worden aangewend om een broekje of een rokje te kopen. Indirect kan dit bedrag natuurlijk wel worden besteed aan de aanschaf van kleding. De jaarlijkse bijdrage van €12,00 zal voortaan gelijktijdig worden geïnd/gefactureerd met de contributie.

Namens het bestuur, 

Erik de Vries
Penningmeester