Trainers verlengen contract

31 maart 2020 | Technische Commissie, Van het Bestuur

Terry Hereijgers een jaar langer bij KCR

Terry Herijgers blijft een jaar langer aan KCR verbonden. We zijn blij dat we de samenwerking verlengen. Als KCR zijn we zijn tevreden over de samenwerking met Terry . De resultaten zijn goed, de wisselwerking tussen KCR 2 en de trainer is ook goed.

Terry is tevreden over de contractverlenging: ‘Toen in augustus bij KCR begon, kreeg ik een groep spelers die vanuit vele wegen bij elkaar zijn gekomen om KCR 2 te vormen. Al snel werd mij duidelijk dat ik een hardwerkende maar ook zeer gezellige groep heb, die elke week het beste uit zichzelf wil halen. Ik heb een plan gemaakt en de groep heeft deze omarmd. Zo heeft de groep zich op het veld in een harde leerschool goed verweerd en veel geleerd. Dit heeft geresulteerd in een goed zaalseizoen, waarin de groep leert om steeds constanter te presteren. De prestatie moet steeds minder afhankelijk worden van schotpercentages en steeds meer van samenspel en herhaling aanvallend en controle en lef verdedigend. KCR 2 wordt steeds meer een team, een team dat weet wat ze aan het doen is en waar de teamprestatie belangrijker is dan de individuele.  Door de combinatie van de gedreven- en gezelligheid van het team vormt er een goede basis om de samenwerking te verlengen en hard door te werken om van volgend seizoen een nog groter succes te maken!’

Met deze contractverlenging zijn de trainer/coaches voor KCR 1 en 2 voor volgend seizoen bekend. Samen met Patrick den Hertog zal Terry de trainingen van de selectie verzorgen.

Namens het bestuur en de TC,

Martijn Klootwijk en Michel van Swieten