Nieuwe trainer KCR 2

3 april 2022 | Technische Commissie

Het bestuur en de TC zijn verheugd te kunnen melden dat de technische staf van onze selectie KCR 1/2 voor komend seizoen rond is. Jeroen Put gaat samen met de huidige trainer van KCR 1 Patrick den Hertog als trainer/coach aan de slag met KCR 2.

Jeroen Put is geen onbekende voor KCR. De inmiddels 29-jarige trainer speelde jaren bij KCR en CKV Sagitta en heeft ook verschillende jeugdploegen van KCR getraind. Een aantal jaren geleden heeft hij de stap gemaakt om bij Deetos aan de slag te gaan als jeugdtrainer. Tevens is Jeroen al meerdere jaren betrokken bij verschillende RTC-teams en sinds kort ook docent korfbaltrainer en trainersbegeleider bij het KNKV. 

In zijn dagelijks leven werkt hij bij de gemeente Dordrecht als clubkader coach. 

Kortom een veelzijdige en actieve persoonlijkheid. 

Jeroen geeft zelf aan: 

‘Het belangrijkste voor mij als trainer is de leeromgeving van spelers proberen te beïnvloeden door positieve coaching en gerichte trainingen op wat goed gaat en nog beter kan. 

Plezier en inzet vanuit intrinsieke motivatie is naar mijn mening het belangrijkste om resultaat te kunnen behalen. De zelfstandigheid vanuit de spelers binnen en buiten het veld bepaalt de leercurve van elk individu. 

Ik zie dit traject als een mooie uitdaging om, in samenwerking met andere trainers, de TC en uiteraard de spelers, onderdeel van deze leeromgeving te zijn en spelers en mijzelf te zien ontwikkelen.’

Jeroen gaat voor komend seizoen aan de slag met de spelers van KCR 2 en heeft de ambitie om deze spelers verder te ontwikkelen en te laten groeien in hun korfbalspel.

Eerder meldden wij al dat Patrick den Hertog nog aanblijft als trainer/coach van KCR 1 en ook Marcel Molenaar blijft als teambegeleider.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking tussen deze staf en onze spelers.

Bestuur en TC