Eindtoernooi C-jeugd: Stand van zaken 11 juni / Nog meer hulp gevraagd

12 juni 2019 | Nieuws

Hier een nieuwe update over het toernooi waar KCR op zaterdag 22 juni gastheer van is, namelijk het Eindtoernooi C-jeugd 1e klasse, zoals het KNKV het omschrijft. Voorheen ook wel NK C 1e klasse.

Op deze dag komen er acht clubs uit het land om de toernooizege strijden. Alle ploegen zijn op dat moment al zeker van een hoofdklasseplek volgend seizoen. De meeste ploegen die afreizen zijn inmiddels bekend.

Op de website van KCR geven wij wekelijks een update omtrent de organisatie en de stand van zaken in de poules waarin gestreden wordt om een plek op dit toernooi.

Hoe gaat het in de poules?

Poule A

Amicitia is na vijf speelrondes nog zonder puntverlies, twee punten voor op Drachten/Van der Wiel. In het beslissende onderlinge duel in Drachten zal de thuisploeg ruim moeten winnen om Amicitia voorbij te streven.

Poule B
Exakwa uit Lelystad is geplaatst.

Poule C
Afgelopen donderdag stonden OVVO/De Kroon en Tiel ’72 tegenover elkaar. Door een 16-13 overwinning pakte Tiel ‘72 de titel op basis van onderling resultaat.

Poule D
BEP grijpt zaterdag tegen Antilopen bij winst het ticket voor Ridderkerk. OKV heeft nog een theoretische kans.

Poule E
MIA uit Amersfoort is geplaatst.

Poule F
Deze poule is nog steeds de spannendste van de acht. De uitslagen van afgelopen week schudden de boel weer door elkaar. Pas na het optrekken van de stofwolken blijkt wie van Avanti/Flexcom (6 pt), KIOS (6 pt) en Meervogels/Fisica (5 pt) naar Ridderkerk komt.

Poule G
IJsselvogels schakelde door een ruime zege Haarlem uit en komt dus ook naar het Reyerpark.

Poule H
Vitesse uit Barendrecht is geplaatst.

Hoe help je KCR?
Uiteraard willen we op deze dag als KCR alles gestroomlijnd laten verlopen en op zo’n manier dat onze vrijwilligers er ook een leuke dag aan beleven. Daarom hebben we veel helpende handen nodig. Zeker als je bedenkt dat de voorgaande avond al veel mensen in de weer zijn om het drukbezette bedrijventoernooi te cateren en in goede banen te leiden en tot in de nacht in de weer zullen zijn om het clubhuis schoon op te leveren.

Het toernooi kent de start om 11.00 uur. Ruim eerder zullen de ploegen supporters arriveren. Rond 16.00 uur is het toernooi ten einde.

We hebben op velerlei gebied hulp nodig. Niet alleen op het vlak van eten en drinken, maar ook voor diverse zaken op en rondom het terrein. Dan moet je denken aan afzetten van velden, terrein afvalvrij houden, begeleiding op parkeerplaats, schoonmaak sanitair. Op het gebied van horeca gaan we bij droog weer (en daar gaan we van uit), met diverse zaken als hamburgers, ijs en snoep naar buiten toe.

Wij willen met een ochtendploeg (tot 13.00 uur) en een middagploeg (na 13.00 uur) werken, daarvoor hebben we wel veel vrijwilligers nodig.

Aanmelden graag zo snel mogelijk via inkoop@kcrkorfbal.nl

Plak deze gegevens in je mail:

Naam:
Voorkeur voor werkzaamheden:
Beschikbare tijd:
Telefoonnummer:

De organisatie van dit toernooi hoopt op jullie massale medewerking.
Edwin Pijl
John den Boer