Nieuws van de Horecacommissie

9 december 2020 | Nieuws

Hier weer een berichtje van de commissie Horeca KCR. Na de start van de tweede periode ‘gedeeltelijke lockdown’ hebben we als commissie nog wat dingen opgepakt die op ons lijstje stonden. Iedere week een stukje grote schoonmaak. Het herindelen van de berging, schoonmaak van koelingen, vriezers en honderden glazen door de kookwas. Verder zijn we bezig met het verder aanpassen en vervaardigen van handleidingen.

De mogelijkheden van de kassa’s zijn nog verder aangepast, waardoor het aanslaan van een bestelling straks nog gemakkelijker is. De palmboompjes die aan het einde van hun Latijn waren zijn vervangen door mooie kunstplanten. Wij zijn er klaar voor om weer mensen te ontvangen en te voorzien van eten en drinken. De realiteit is echter dat dit weken, zo niet nog maanden op zich laat wachten. Een hard gelag voor iedereen, maar het is helaas niet anders.

Omdat er geen zicht is op wanneer we weer opengaan, doen we weer een beroep op geïnteresseerden om ons van een klein deel van de voorraad af te helpen.
De kratten gaan weg tegen een prijs die rond onze inkoopprijs ligt.

Wie helpt ons de schade beperkt te houden? Ieder krat heeft 24 flesjes.

Fristi
2 kratten ten minste houdbaar tot en met maart 2021
12 euro per krat

Kinley Bitter lemon
1 krat  ten minste houdbaar tot en met januari 2021
12 euro per krat

Sprite
2 kratten ten minste houdbaar tot en met februari 2021
12 euro per krat

Hoegaarden Radler 0,0 %
1 krat ten minste houdbaar tot en met maart 2021
12 euro per krat

Heb jij interesse in een van bovenstaande producten, laat dat dan weten via inkoop@kcrkorfbal.nl

Alvast bedankt

Daarnaast een herhaald verzoek.
Veel vrijwilligers hielpen ons al door het aantal VAV-certificaten in de map uit te breiden. (Verantwoord Alcohol Verstrekken). Die cursus kan je nog steeds online doen als je die nog niet gedaan hebt. Het gaat hier dan ook om de personen uit KCR 1 tot en met 11 die tijdens hun (team)bardienst wel eens een biertje tappen of wijntje verkopen.

De laatste weken en waarschijnlijk ook de komende is je agenda wat minder gevuld dan gebruikelijk. Via onderstaande link kun je kosteloos de cursus volgen. Het is, naast dat het voor KCR fijn is als jij dit in je bezit hebt, interessant om deze stof eens door te nemen. Aan het einde kun je het ‘examen’ doen en krijg je een bevestiging (certificaat) van het volbrengen van de cursus. Wij hebben het verzoek aan je om ons via bardiensten@kcrkorfbal.nl een kopie toe te sturen, zodat wij dit in het clubhuis kunnen archiveren. Het kost je een half uurtje, dat mag toch niet te veel zijn in deze tijden?

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/e-learning-verantwoord-alcohol-schenken

Pas goed op jezelf en de mensen om je heen. We hopen allemaal dat we weer snel onze vrijwilligersfuncties in goede gezondheid kunnen en mogen uitvoeren.