Nog 10 plekken!

22 november 2022 | Nieuws

Voor wie nog mee wil doen aan de Quizmas 2022 op vrijdag 30 december is enige haast geboden. Er is nog plaats voor 10 koppels. Al 38 koppels gaven zich op. 

Er is dus plaats voor maximaal 48 koppels. Uit eerdere edities is gebleken dat dat de limiet is waarbij alle koppels een goede zitplaats hebben met uitzicht op één van onze drie schermen.

Voor de nieuwelingen onder ons een korte uitleg. Aan de hand van filmpjes, foto’s en feiten nemen we jullie in 75 vragen mee door het jaar 2022. Muziek, sport, politiek, media, trends en uiteraard de nutteloze nieuwsberichten.  De avond is verdeeld in vijf rondes. Tussendoor zorgen wij voor de hapjes en kun je zelf de lege glazen weer laten vullen. Aan het begin van iedere volgende ronde nemen we eerst de antwoorden van de voorgaande ronde door. Met een clubhuis in feestdagensfeer is de Quizmas in de loop der jaren verworden tot een echte traditie. 

Net als andere jaren beginnen we om 19.00 uur. Vanaf 17:30 uur is het clubhuis geopend voor een drankje. Het is niet mogelijk om vooraf eten uit de keuken te bestellen. 

Let op: De betaling van € 7,50 per koppel kan alleen contant voldaan worden.

Vrijdag 30 december 19:00 uur
Aanmelden vanaf 18:30 uur
Maximaal 48 koppels
Kosten 7,50 euro per koppel (incl. diverse hapjes)
Minimumleeftijd: 16 jaar
Opgeven via quizmas@kcrkorfbal.nl

Wij kijken er naar uit om de Quizmas weer in een vol clubhuis aan jullie te mogen presenteren. 

Uw Quizmas-team,
Vincent de Kreek 
Martijn Gorter