Officiële opening sporthal “De Wissel” en het sportcomplex van KCR

7 oktober 2018 | Nieuwbouw, Nieuws |

Vrijdag 19 oktober is het dan zover, sporthal “De Wissel” en het sportcomplex van KCR zullen officieel geopend worden. Alle leden, jong en oud, zijn van harte welkom voor deze heugelijke gebeurtenis! Tussen 15:00 en 15:30 zullen de deuren opengaan en vanaf 15:30 zal de openingsceremonie van start gaan. Het officiële moment gaat gepaard met een aantal sprekers, het heffen van het glas en het daadwerkelijk openen van het complex. De opening zal gedaan worden door de Gemeente, SenW en KCR. Aansluitend zal er een hapje en drankje geserveerd worden in het nieuwe prachtige clubhuis.

Zaterdag 20 oktober zal er een opendag zijn voor jong en oud verspreid over het hele nieuwe sportcomplex. Zowel KCR, als Saturnus, Ten Donck en SV Slikkerveer zullen clinics organiseren voor jong en oud. Aan de hand van een strippenkaart kan je bij alle verenigingen langs om daar deel te nemen aan de clinics. Ook zal er door het Farelcollege smoothies worden gemaakt in de verschillende clubhuizen voor het promoten van gezonde voeding. We nodigen jullie hier van harte voor uit om hier ook aan deel te nemen! Vanuit KCR worden er zowel jeu-de-boules als korfbalclinics georganiseerd. Deze opendag start om 13:00 en zal eindigen rond een uurtje of 16:30. Een mooie gelegenheid om dan direct te gaan kijken bij het eerste team van KCR.