Wijnproeverij op 13 december bij KCR

30 oktober 2019 | Activiteiten

 Wil je wat meer kennis op doen over wijn, begrijpen wat voor wijn je nu écht lekker vindt of gewoonweg een avond heerlijke wijnen nuttigen? Meld je dan aan voor de KCR wijnproeverij!

 Op 13 december zal er een wijnproeverij georganiseerd worden door Rob Zwarts en Oliver Lammerts. Rob is – naast speler van KCR 4 – fervent wijnliefhebber en importeert op kleine schaal wijnen uit het buitenland voor particulier gebruik. Dit doet hij samen met zijn zwager Oliver Lammerts; ondernemer, zeer actief binnen Ridderkerk en drinkt al menig jaar met veel plezier zijn wijnen.

De wijnproeverij zal in het teken staan van de wijnboeren die zij het afgelopen jaar bezocht hebben. Hiervoor is afgereisd naar de Bourgogne en het Loire gebied in Frankrijk en Toscane in Italië. Leuk detail: Het is op de avond zelfs mogelijk om vragen te stellen aan de wijnboeren zelf!

 Wat je verder kan verwachten? Stukjes theorie worden afgewisseld met het proeven van een zestal wijnen die momenteel nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn, exclusiever dan dit wordt het niet… De wijnen worden ook begeleidt met een bijpassend hapje van niemand minder dan Kaj en Panagos van Buikie Vol.

 De wijnen die geproefd worden tijdens de proeverij kunnen in kleine oplage na de proeverij gekocht of besteld worden.

 Opgeven kan bij Rob Zwarts via robzwarts@hotmail.com. De kosten van de avond bedragen €17,50 p.p. en er is plek voor ongeveer 30 man dus wacht niet te lang met aanmelden. De proeverij is niet exclusief voor KCR leden, dus ken je iemand die dol is op wijn, neem hem of haar dan gerust mee!

 Hopelijk tot de 13e,

Rob & Oliver.