Oktoberfest

11 oktober 2019 | Activiteiten

Es ist wieder da. Het begint steeds meer een begrip te worden in Nederland, het Oktoberfest. Bij KCR is het al vier jaar een begrip waarbij het natuurlijk maar om twee zaken draait: Bier & Bratwurst. De al uitgebreide keuze zal voor deze zaterdag net iets worden uitgebreid.
 
Op zaterdag 19 oktober is het dé avond van het Oktoberfest. En mogen de lederhosen en dirndl’s (waarschijnlijk niet voor het eerste deze maand) weer uit de kast. Vanaf 21:00 zullen we beginnen met het feest, dus wees er vroeg bij!
 
Nieuw deze editie is het Beerpongtoernooi wat georganiseerd wordt. Een heus professioneel event waar veel tijd in gestoken wordt. Belangrijk is dat je je hiervoor aanmeld. Hoe? Maak een team, zoek een tegenstander en geef je op bij Lisa (06 55967354). Aanmelden tot 17 oktober! Alle informatie hierover zal je op de avond zelf ontvangen.
 
Voor dit feest wordt er weer een kleine bijdrage van jullie gevraagd in de vorm van een entree van €2,-. De ingang voor het feest zal aan de achterkant van het clubhuis zijn. Dus hier zal je even voor om moeten lopen! Ook dit feest gelden weer de huisregels zoals deze elk feest gelden.
 
Tot 19 oktober! Auf Wiedersehen!